Kardiolog, kardiološka ambulanta, kardiološki pregled, obremenitveni test, ultrazvok srca, ...

O nas

"Le če razumemo težave sočloveka, mu lahko pomagamo."

Smo zasebna kardiološka ambulanta. Imamo pogodbo z ZZZS in izvajamo samoplačniške preglede. 

Naš tim sestavljajo:

  • Dr. Silvia Samarin, dr.med., specialist interne medicine, specialist kardiologije in vaskularne medicine, doktorica znanosti in zdravnik estetske medicine, ustanoviteljica in vodja

 

Več o dr Samarin:

Dr. Silvia Samarin je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1996. Med leti 1997-1999 je delala na Internem oddelku SB Novo mesto in SB Brežice. Med leti 1999-2007  je bila zaposlena na Univerzitetni kliničnem centru v Ljubljani, na Kliničnem oddelku za kirurgijo srca in ožilja in Kliničnem oddelku za kardiologijo, kjer je zaključila specializacijo sprva iz Interne medicine in kasneje iz še iz Kardiologije in vaskularne medicine. Leta 2005 je doktorirala z zagovor doktorske naloge »Variabilnost elektrokardiograma po presaditvi srca«. Od leta 2007 vodi svojo zasebno ambulanto.

Dr. Silvia Samarin je opravila številna izobraževanja v tujini in sicer na: Uni-Klinik Mainz, 1997 Uni-Klinik Muenchen, Imperial College London, Herzzentrum GmbH Universitätsklinik Dresden, Hammersmith Hospital London, UK, Salzburg Cornell Cardiology,  Austria, Echocardiography Lab, Vienna University Hospital, Avstria, Prof. Binder, Amsterdam Medical Center, in številni drugi.

 

Redno se udeležuje domačih in tujih strokovnih kongresov in izobraževanj. Je tudi avtorica številnih strokovnih člankov. Njena zadnja dodatna izobraževanja iz področja kardiologije si lahko ogledate tukaj LINK.

 

Povezave:

LinkedIn: www.linkedin.com/in/silviasamarin

Researchgate: www.researchgate.net/profile/Silvia_Samarin

 

 

Oglejti si tudi našo FB stran in si preberite naše objave na blogu: kardiolog.blog.siol.net/

 

Kardiološka ambulanta SMedicina d.o.o., Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica, DŠ: SI 55821995